Organiser jelentkezés

Kedves Jelentkező!

Örülünk, hogy úgy döntöttél, hogy szeretnél az Organiser Team tagja lenni, és részt venni a 10. jubileumi BIMUN szervezési munkálataiban. A konferencia idén március 20-24-e között lesz megrendezve, amely során a világ minden pontjáról érkező delegáltak modellezik az ENSZ működését.

Egy több száz embert mozgató konferencia szervezése folyamatos munkát igényel, mind csapat, mind egyéni szinten. Ha úgy érzed, hogy elég motivált, kötelességtudó, rátermett és csapatjátékos vagy mindehhez, akkor nagyon örülünk, hogy a jelentkezés mellett döntöttél.

A jelentkezés első lépéseként kérünk válaszd ki azokat a pozíciókat, amelyeknél úgy gondolod, hogy megfelelően helyt tudnál állni (akár többet is, ha több iránt is érdeklődsz), majd válaszold meg a pozíciókhoz tartozó kérdéseket. A jelentkezésed részeként, szeretnénk egy motivációs levelet kérni Tőled, hogy jobban megismerhessünk. Térj ki mindenre, amiről úgy gondolod, hogy fontos lehet tudnunk Rólad, illetve mindenképpen érdekel minket, hogy milyen erősségeid, gyengeségeid vannak, mit vársz a szervezésben való részvételtől, valamint, hogy Te mivel tudnál hozzájárulni ahhoz, hogy a 2020-as jubileumi BIMUN az eddigi legjobb legyen.

A szervezési folyamatok alatt nem csak a pozíciódhoz kapcsolódó munkákban számítunk Rád. A konferenciát megelőző hónapokban számos olyan feladatunk lesz, amelyet pozíciótól függetlenül, a csapatnak közösen kell majd megoldani. Ezért olyan jelentkezőket várunk, akik ebben is szívesen részt vesznek, ötleteikkel segítik a munkát, rugalmasak, lelkesek és jól dolgoznak csapatban is. A jelentkezés második lépéseként, a kérdések megválaszolása, és a motivációs levél megírása után szeretnénk találkozni Veled, és egy beszélgetés keretében személyesen is megismerni Téged.

A pályázatokat szeptember 30-a éjfélig várjuk (a határidő után érkezett pályázatokat sajnos már nem tudjuk elfogadni). Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, keress meg minket és bármire szívesen válaszolunk, segítünk, amiben tudunk. Várjuk a jelentkezésedet, és sok sikert kívánunk.

Üdvözlettel:
Gulyás Ádám
Project Manager
BIMUN 2020

  Kattints a folytatáshoz