Organiser jelentkezés

Kedves Jelentkező!

Örülünk, hogy úgy döntöttél, szeretnél az Organiser Team tagja lenni, és részt venni az idei BIMUN szervezési munkálataiban. Az idei konferencia is folyamatos munkát fog igényelni, illetve különösen fontos a rugalmasság, és az új körülményekhez való alkalmazkodás, hiszen a folyamatosan változhatnak a szervezési folyamat szükségletei. Amennyiben rátermettnek és kreatívnak érzed magad ezeknek a kihívásoknak a megoldásához, nem mellesleg pedig csapatjátékos vagy, örülünk, hogy a jelentkezés mellett döntöttél.

A tavalyi jelentkezéshez hasonlóan most is ott áll majd az új szervezők mögött az előző évi Organiser Team egy része. Úgyhogy amennyiben még nincs BIMUN-os tapasztalatod, de motiváltnak érzed magad, hogy a szervezésben is közreműködj, ugyanúgy biztatunk a jelentkezésre, és mindenben segíteni fogunk Neked, annak érdekében, hogy minél hamarabb beletanulhass a munkálatokba. Emellett pedig szívesen várjuk a Te ötleteidet, segítségedet is, amivel még nagyobb élménnyé tehetjük a BIMUN-t.

A jelentkezés első lépéseként kérünk válaszd ki azokat a pozíciókat, amelyeknél úgy gondolod, hogy megfelelően helyt tudnál állni (akár többet is, ha több iránt is érdeklődsz), majd válaszold meg a pozíciókhoz tartozó kérdéseket. A jelentkezésed részeként, szeretnénk egy motivációs levelet kérni Tőled, hogy jobban megismerhessünk. Térj ki mindenre, amiről úgy gondolod, hogy fontos lehet tudnunk Rólad, illetve mindenképpen érdekel minket, hogy milyen erősségeid, gyengeségeid vannak, mit vársz a szervezésben való részvételtől, valamint, hogy Te mivel tudnál hozzájárulni ahhoz, hogy az idei BIMUN is emlékezetessé váljon.

A szervezési folyamatok alatt nem csak a pozíciódhoz kapcsolódó munkákban számítunk Rád. A konferenciát megelőző hónapokban számos olyan feladatunk lesz, amelyet pozíciótól függetlenül, a csapatnak közösen kell majd megoldani. Ezért olyan jelentkezőket várunk, akik ebben is szívesen részt vesznek, ötleteikkel segítik a munkát, rugalmasak, lelkesek és jól dolgoznak csapatban is. A jelentkezés második lépéseként, a kérdések megválaszolása, és a motivációs levél megírása után szeretnénk találkozni Veled, és egy beszélgetés keretében személyesen is megismerni Téged.

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, keress meg minket és bármire szívesen válaszolunk, segítünk, amiben tudunk. Várjuk a jelentkezésedet, és sok sikert kívánunk.

Üdvözlettel:
BIMUN csapata

  Kattints a folytatáshoz